Trafic rutier de cosmar astazi in Piatra- Neamt. Inca de la orele diminetii, pe toate strazile mari din oras si in mai toate intersectiile se circula bara la bara si se creeaza blocaje.

Pe str. Petru Rares (foto), distanta de aproximativ 800 de metri de la Aurora la Hotel Ceahlau se parcurgea in jurul amiezii in peste 15 minute, iar in sensul giratoriu de pod Caprioara si in zona Pietei Centrale, la ora redactarii (ora 13) mai mult se stă decat se merge.

In tot acest timp, niciun politist rutier nu a fost trimis sa sa dirijeze si sa fluidizeze traficul. Daca cei de la rutiera au o explicatie, si anume ca exista un singur echipaj in tot orasul care trebuie sa mearga si la solicitari 112, Politia Locala nu prea are justificari, pentru ca au destui oameni si destule masini care sa stea macar in 2 intersectii. Ca sa nu creada contribuabilii ca nu le pasa, cei de la locala au trimis tousi un om care la ora 11:30 dirija traficul rutier la o trecere pentru pietoni din fata Hotelului Ceahlau, adica facea frectie la picior de lemn, pentru ca blocajele erau in alta parte.

O explicatie a traficului extrem de aglomerat, ar putea fi ca astazi este sarbatoare. O alta explicatie este in mod sigur faptul ca pe str. Stefan cel Mare traficul este blocat pe tot parcursul zilei pentru ca se fac lucrari la pasajul de la Curtea Domneasca, iar situatia va persista pana la inceputul lunii august.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.