Tragedie in familia fostului deputat PSD de Neamt, Ioan Munteanu. Femeia ucisa la Brasov de sotul ei cu tot cu cei doi copii este nepoata lui. Ioan Munteanu este verisor cu tatal femeii ucise cu sange rece de sot. Trupurile celor trei vor fi aduse maine la Totoiesti, comuna Tupilati unde vor fi inhumate. Femeia ucisa este din Piatra- Neamt, iar parintii ei se mutasera la Totoiesti dupa ce au iesit la pensie.

Filmul oribilei crime:

Loading...

Florin Buliga i-a şocat şi pe poliţişti, când a intrat in secţie şi a anunţat, singur, că şi-a ucis familia. Florin Buliga are 43 de ani şi era căsătorit cu Monica. Împreună, aveau doi copii. O fată care, în urmă cu două săptămâni, tocmai şi-ar fi sărbătorit majoratul, şi un băiat de 13 ani. Locuiau într-un cartier liniştit şi deţineau o afacere la care lucrau împreună.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, bărbatul nu ar fi fost în apele lui, în ultima vreme. După ce şi-a omorât fiul de 13 ani, fiica de 18 ani şi soţia, 42 de ani, bărbatul a stat în casă, lângă cadavrele lor, mai mult de 12 ore, predându-se marţi, după ora 13.00.

Mai mult, ar fi încercat să se sinucidă, după o experienţă religioasă care l-ar fi marcat. Ieri ar fi mers la mănăstirea Şinca, dar măicuţele de acolo susţin că nu l-ar fi văzut şi că nu le-ar fi cerut ajutor sau spovedanie. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a aşteptat ca soţia şi copiii să adoarmă. Apoi i-a ucis. Maica stareţă spune că nu l-a văzut niciodată pe acolo şi nici nu ştie să fi cerut să vorbească cu vreun preot.

În apropierea mănăstirii este, însă, o biserică rupestră veche, săpată în pământ şi strâns legată de legende care o descriu ca fiind un loc plin de încărcătură energetică. Abia întors de acolo, bărbatul, cap de familie, le-a luat viaţa soţiei şi copiiilor săi.

Anchetatorii trebuie acum să stabilească motivul pentru care afaceristul din Braşov şi-a executat familia. L-au reţinut şi riscă 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat. Ar fi şi el rănit, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol, relateaza observator.ro

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.