Actualizare: Potrivit unor prime date din anchetă, ar fi vorba despre un accident. Femeia ar fi fost văzută înainte de accident, cu o glugă pe cap și vorbind la telefon.

Știrea inițială: femeie din Piatra Șoimului a murit călcată de tren la ieșire din P. Neamt spre Dumbrava Roșie, în zona Remat. Deocamdată nu s-a putut stabili dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, cercetările fiind în curs. ”La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în municipiul Piatra-Neamț.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul, care circula pe ruta Piatra-Neamț-Bacău, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Piatra-Șoimului, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din nefericire echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul femeii”, a declarat insp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

La ora 14:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în care o persoană a fost lovită de un tren transport persoane în municipiul Piatra Neamț. Trenul se deplasa în direcția Piatra-Neamț – Bacău.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.
Ajunse la locul producerii evenimentului, forțele de intervenție au identificat o femeie de 42 de ani fără semne vitale”, a transmis ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.