Tragedie într-o familie din satul Gherman, comuna Bicaz Chei. O tânără de doar 24 de ani, a murit ieri, după ce s-a înecat cu un aliment în timp ce lua masa. ”La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați, cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Gherman, se află o persoană inconștientă.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că o tânără de 24 de ani, din Bicaz-Chei, ar fi început să manifeste dificultăți în respirație, în timpul servirii mesei.

Echipajul medical deplasat la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul acesteia.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.