Durere fără margini într-o familie din comuna Farcașa, județul Neamț. O tânără de doar 26 de ani, și-a pus capăt zilelor. Mădălina B. a fost găsită fără suflare la miezul nopții trecute (21/22 august), într-o magazie din curtea casei din satul Stejaru, unde se spânzurase.

Întreaga comunitate din Farcașa este șocată de gestul tinerei. Mădălina era mama unui copil de 6 ani. Aceasta fusese duminică la nunta surorii sale gemene, în orașul Târgu Neamț, unde se distrase fără să dea vreun semn că ar avea probleme. Luni a plecat spre casă, iar la momentul gestului extrem, era singură acasa, pentru că părinții și fiul ei rămăseseră la Târgu Neamț.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de prietenul ei, care s-a alarmat când a văzut că Mădălina nu a răspuns la telefon toată ziua de luni. La ora 00:40 a zilei de 22 august, la fața locului a ajuns și o ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic pentru viața tinerei.

Tot ieri, tot în comuna Farcașa, o femeie de 40 de ani a vrut să-și ia viața, tăindu-și venele. Aceasta a fost găsită la timp și salvată, fiind apoi internată în spital.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.