Tragedie în această seară la Horia, judetul Neamt, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe drumul national dintre Piatra Neamt si Roman. Un tanar de doar 23 de ani, a ales să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se sub roțile trenului InteRegio care circula pe ruta București-Suceava Nord. Echipajul medical ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind declarat decesul.

Conform unor martori, tânărul ar fi ajuns în apropierea căii ferate cu mașina, pe care a lăsat-o langă fabrica Austroterm, apoi și-a pus în aplicare gestul extrem. Traficul feroviar a fost întrerupt aproximativ o oră. ”La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în localitate Horia.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Interegio, care circula pe ruta București-Suceava Nord, ar fi surprins și accidentat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Trifești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din nefericire echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul tânărului”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C. (sursa foto- IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.