Un băiat de doar 14 ani, a murit în această dimineață la Roman, după ce a fost călcat de tren. Potrivit unor informații neconfirmate oficial, victima ar fi elev la o școală specială, de unde ar fi plecat în timpul orelor de curs. Conform primelor concluzii din cercetarea la fața locului, ar fi vorba despre un accident.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în pasajul CFR, din municipiul Roman.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul InterRegio, care circula pe ruta Suceava – București, ar fi surprins și accidentat un minor, în vârstă de 14 ani, din municipiul Roman, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din nefericire echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț (sursa foto- martor)

La ora 10:43 pompierii au fost înștiințați despre un eveniment feroviar ce s-a produs în municipiul Roman (trecerea la nivel cu calea ferată – Bulevardul Nicolae Bălcescu) în urma căruia a rezultat o victimă. Trenul InterRegio ce se deplasa pe ruta Suceava-București a lovit o persoană.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman.

Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un băiat de aproximativ 14 ani ce prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Neamț (sursa foto- ISU).

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.