Un barbat angajat al unei firme a fost depistat de politisti in timp ce transporta o cantitate de lemn mai mare decat cea trecuta pe avizul de insotire a marfii. A fost confiscata toata cantitatea de lemn pe care o transporta, iar vehiculul a fost indisponibilizat in vedrea confiscarii, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

În ziua de 08.07.2017, în timp ce polițiștii Posturilor de Poliţie Dămuc şi Bicaz Chei executau serviciul de patrulare intercomunală pe itinerariul DămucBicaz Chei, au depistat în trafic o autoutilitară ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Tarcău transporta o cantitate mai mare de material lemnos de esenţă răşinoase decât cea menţionată în avizul de însoţire. În acest sens, s-a dispus confiscarea cantităţii de aproape 12 m.c. de material lemnos de esenţă răşinoase și predarea în custodia Ocolului Silvic Brateş. Totodată polițiștii au dispus şi indisponibilizarea autoutilitarei cu care a fost efectuat transport ilegal de material lemnos.

Persoana juridică responsabilă de efectuarea transportului a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 3000 lei, în conformitate ce prevederile Legii nr. 171/2010 modificată.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.