Transportatorii de persoane pe rute internationale au intrat in vizorul politistilor nemteni. O actiune de amploare in acest sens, a fost demarata sambata seara (20 aprilie) cand in 3 locuri din judet (Poiana Largului, DN 12 C – Bicaz Chei si DJ 156A Tazlău) au fost instituite filtre rutiere cu politistii rutieri, politisti de la Economic, de la ordine publica si chiar jandarmi dupa cum relateaza cei care au fost trasi pe dreapta, dispozitivele fiind mentinute si pe parcursul intregii nopti. Actiunea s-a desfasurat si in zilele de duminica si luni. ”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț împreună cu cei de investigare a criminalității economice și de ordine publică au acționat pe linia transportului internațional de persoane și mărfuri, în vederea verificării documentelor de autorizare și respectarea normelor privind numărul de pasageri.
Au fost verificate atat autocare și autobuze, cat și autoturisme cu capacitate de transport de peste 8 + 1 locuri.
Filtrele au fost instituite pe principalele rute de deplasare, respectiv pe DN 15 Poiana Largului, DN 12 C – Bicaz Chei si DJ 156A Tazlău”, a declarat ieri Robert Costân, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Intrucat ieri (luni, 22 aprilie) actiunea era inca in desfasurare, nu s-au putut oferi mai multe informatii oficiale, insa potrivit unor martori, transportatorii au fost verificati minuțios de politisti, fiind aplicate amenzi destul de mari si confiscate sume de bani. Revenim.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.