IPJ Neamt anunta ca in perioada urmatoare se va organiza o actiune impreuna cu toate institutiile responsabile in domeniul transporturilor de persoane din judet, pentru a combate transportatorii care fac aceasta activitate in mod ilegal.

Astazi a avut loc deja o intalnire, dupa cum se arata in comunicatul IPJ Neamt:

”La data de 03.08.2016, la inițiativa unei asociații județene de transport rutier a fost efectuată o ședință de lucru privind transportul public de persoane din județul Neamț. La această întrunire au participat reprezentanții Serviciului Rutier Neamț, ai Consiliului Județean Neamț, ai ISCTR- Inspectoratul Teriorial nr.3 Neamt, operatori de transport, cât și reprezentanții mass-media. În cadrul ședinței, ofițerii de poliție au prezentat constatările efectuate în ultima perioada de timp, inclusiv în cadrul acțiunilor TISPOL, cauzele accidentelor de circulație și legislația în domeniu. Totodată au atras atenție asupra necesității implicării reprezentanților operatorilor de transport în verificarea conducătorilor auto înainte de plecarea în cursă, sub aspectul stării fizico-psihice. Referitor la problema ridicată de operatorii de transport, respectiv cea a pirateriei din domeniul transportului public de persoane, de comun acord s-a stabilit ca în perioada următoare sa se organizeze o acțiune comună pe linia combaterii transportului ilegal de persoane.”

Ionut CORFU

2 COMENTARII

  1. Hotii striga hotii ! 90% din soferii de microbuze nu dau bilete, jumatate din ei au o conduita demna de a cara cartofi, microbuzele sunt inghesuite, eventual suprapopulate, ne POLUAM aerul cu ele in timp ce smecherii orasului vor sa inchida troleibuzele (culmea macar alea merg electric), ii vezi cum fac raliu ca deh, altii le iau clientii (aviz calaretilor de la “Stellaria”). Nu exista transport public in Piatra Neamt fara ca patronul sa fi cotizat “ceva”. Vreti crestere financiara in NT ? hmm….”lasati ca dau salarii la oameni” si saracesc orasul….

    P.S. Poate comentariul “respecta” regulile impuse de voi, cat sa fie aprobat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.