Afacerile cu iz penal de la Primaria Roman, abuzurile si deciziile luate in dispretul total al cetatenilor, ajung subiect in presa nationala, dupa ce ele au fost dezbatute pe larg de o parte a presei locale din judetul Neamt.

Cotidianul.ro trece in revista mai multe ”afaceri” ale primarului Micu, pe care-l numeste ”traseist politic” si aminteste incusiv de schimbarea sefului Politiei Locale, din cauza unor ”datorii politice” pe care primarul Micu ar fi afirmat ca le are, potrivit jurnalistilor cotidianul.ro.

Nu este trecuta cu vederea nici decizia consilierilor locali PNL de a-l face cetatean de onoare in mod total nejustificat pe deputatul Leoreanu, pentru ”marele merit” de a fi ocupat functia de primar.

Totodata, este relatata si starea de incompatibilitate a lui Micu, primarul fiind acum in proces cu ANI. Potrivit cotidianul.ro, ”Conform declarației de avere din 2017, pentru anul 2016, primarul Lucian Micu deține, împreună cu soția, un teren în Roman, cumpărat în 2011, un spațiu comercial și patru apartamente în Iași. Din indemnizația de viceprimar, funcție deținută pe parcursul anului trecut, Lucian Micu a câștigat 43.688 lei. Soția acestuia, de la Birou Expert Contabil și Auditor Financiar, a obținut venituri de”…. citeste continuarea AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.