Trei barbati s-au ales cu dosare penale pentru trecerea de pietoni facuta ilegal cu var lavabil seara trecuta, pe str. Gara Veche din Piatra- Neamt. ”La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din Piatra Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente. De asemenea, la fața locului a fost solicitată o societate de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care a procedat la ștergerea marcajului.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați”, a delcarat purtatorul de cuvant IPJ Neamt.

Potrivit unor surse din ancheta, deocamdata consilierul local PMP Florin Duma nu este printre cei 3 barbati cercetati penal, insa in urma anchetei ar putea fi acuzat de instigare la comiterea infractiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Reamintim ca seara trecuta, pe str. Gara Veche a aparut din senin o trecere pentru pietoni. Imediat au intrat pe fir politistii si s-a constatat ca isprava a fost facuta de cel putin un barbat, dupa ce ar fi fost tocmit de catre consilierul local PMP, Florin Duma (foto jos). Mai multe detalii, AICI: De prin Piatra Neamț. Un consilier local PMP și-a făcut propria trecere pentru pietoni

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.