Trei barbati buni prieteni cu Bachus, au devenit infractori in weekend, dupa ce au facut cunostinta cu politistii care i-au oprit in trafic.

În ziua de 30 august a.c., orele 22.04, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe DJ 155F, un bărbat de 18 ani din comunaVânători Neamț care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În ziua de 31 august a.c., orele 01.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat în trafic pe strada M. Sadoveanu, un bărbat de 26 ani din județul Dâmbovița care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În ziua de 31 august a.c., orele 01.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat în trafic pe strada Lămâiței, un bărbat de 61 de ani din municipiu care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice un autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

sursa: IPJ Neamt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.