Trei firme au ramas in cursa pentru preluarea administrarii Pietei Centrale din Piatra- Neamt.

Astazi la ora 10 s-a incheiat termenul pentru epunerea ofertelor la licitatia organizata de Primaria Piatra- Neamt.

Cele trei firme sunt: SC Urban S.A. (administratorul pietei cand aceasta a ars), SC Kristal SA si SC Ralco Team SRL.

SC Kristal SA este o firma care desfasoara activitati in domeniul alimentatiei publice, a detinut a cafenea si restaurant la fostul mall Galleria si acum detine o cafenea la mall-ul NEPI din Piatra- Neamt.

SC Ralco Team SRL este o firma infiintata in Bucuresti in anul 2006 si are ca principal obiect de activitate comert cu amanuntul cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

Pentru licitatie s-au mai inscris in asociere firmele Xdatasoft (care administreaza parcarile cu plata din Piatra- Neamt) si SC Palina Com SRL din Piatra- Neamt, insa au fost descalificate pentru ca au depus oferta astazi, la cateva minute dupa expirarea termenului de inscriere.

Potrivit unor surse, daca URBAN nu va castiga, firma care va castiga licitatia va subcontracta administrarea pietei catre SC Urban SA, adica va fi aceeasi Marie cu alta palarie.

Incepand de astazi, potrivit legii, in decurs de maximum 25 de zile se vor analiza ofertele si va fi anuntat castigatorul, apoi in decurs de alte 10 zile se pot face contestatii.

P.S. O informatie de ultima ora arata ca URBAN ar fi depus cea mai buna oferta, prin urmare, daca nu vor fi depuse contestatii, societatea primariei va ramane sa administreze in continuare piata.

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

  1. Cam mult timp pentru decide cine să administreze această piată.Noi, cetatenii nici nu mai contam pentru că ne-ati lăsat să facem cumpărăturile cu scârbă ; exact ca-n vremurile apuse – de pe jos – unde se scuipă si se aruncă toate mizeriile .Apropos : Când va veni ziua când strazile si parcurile nu vor mai colcăi de fecalele cainilor cu stăpân ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.