Trei barbati din Bozieni care in urma cu 2 ani au batut cu salbaticie pe un alt barbat, au fost saltati ieri cu mascatii. Cei 3 au fost condamnati la cate 5 ani de inchisoare fiecare. ”Polițiștii au depistat și reținut trei bărbați, din Bozieni, condamnați la închisoare cu executare.

La data de 23 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Neamţ împreună cu polițiștii Secţiei de Politie Rurală Ion Creangă, însoțiți de luptători ai Servciului pentru Acțiuni Speciale, au depistat și reținut trei bărbați, din Bozieni, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cei trei au fost condamnați de către Tribunalul Neamţ la câte cinci ani de închisoare cu executare fiecare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 9 iulie 2016, doi dintre ei, cel de 21, respectiv 55 de ani, au lovit o persoană vatamată care a necesitat pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, cel de-al treilea, în vârstă de 26 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri aceleeași persoane vătămate, cauzându-i leziuni care au necesitat 85 de zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au condus pe aceștia la Penitenciarul Bacău, unde au fost încarcerați”, anunta IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.