Miercuri, 05.10.2016 la ora 19:12, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din loc. Vădurele, com. Alexandru cel Bun. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

În urma incendiului au ars aprox. 0,5 mp astereală (în jurul coșului de fum).

Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Joi, 06.10.2016 la ora 00:08, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din orașul Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars acoperișul casei (astereală lemn și învelitoare tablă) pe o suprafață de aprox. 70 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Joi, 06.10.2016 la ora 03:04, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din orașul Tîrgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În urma incendiului a ars funinginea depusă pe interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.