Rectificare: Cele trei minore sunt din comuna Alexandru cel Bun, care apartine de sectia de politie Gîrcina. Ne cerem scuze cititorilor pentru greseala din titlul de pe fotografia de coperta!

Stirea: Trei minore din Alexandru cel Bun, satule probabil de monotonia de acasa, s-au hotarat sa-si ia lumea in cap si au fugit de la domiciliile lor in noaptea de vineri spre sambata (26/27 ianuarie). Au fost gasite de politisti la cativa km de casa, dupa o noapte si o zi de cautari, anunta IPJ Neamt:

Loading...

”În după-amiaza zilei de 27 ianuarie a.c., polițiștii Secţiei de Politie Rurală Gârcina au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 26/27 ianuarie, trei minore de 15 și 14 ani, din Alexandru cel Bun au fugit de la domiciliile lor, fără să se întoarcă până la momentul sesizării poliției. Polițiștii s-au mobilizat și au declanșat toate activitățile pentru identificarea lor, începând cu cercetarea la fața locului și continuând cu scotocirea zonelor învecinate locuințelor de domiciliu și locurilor frecventate de acestea.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 27 ianuarie, în jurul orelor 02.30, două dintre cele două tinere au plecat de la domiciliu, după care au mers la locuinţa celei de-a treia, de unde au plecat spre o locaţie necunoscută. Polițiștii au extins verificările și în localitățile învecinate, minorele fiind căutate și în cartierele Văleni şi Doamna din municipiul Piatra Neamţ, fără a fi identificate. În cursul serii de 27 ianuarie a.c., minorele au fost identificate pe raza satului Stejaru din comuna Pângăraţi, în apropierea unui bloc de locuinţe. Din verificări s-a stabilit că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă și că nu au fost victimele vreunei infracţiuni, acestea plecând benevol la alte cunoștințe.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ