Ieri, trei pietoni au fost raniti in urma unor accidente rutiere. Autorul unuia dintre ele, a fugit de la locul accidentului. Toate evenimentele rutiere au avut loc la primele ore ale zilei.

Primul accident a avut loc la ora 06.49, pe strada G-ral Dăscălescu din Piatra Neamț.

În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 55 ani din comuna Dva Roșie conducea un autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu din Piatra Neamț a surprins și accidentat ușor un pieton de 45 ani care era angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără a anunța poliția, acesta fiind ulterior depistat.

La ora 07.15, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din Roman conducea un microbuz pe strada Ștefan cel Mare, a surprins și accidentat grav un pieton de 58 ani din Roman care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

Al treilea accident, a avut loc la ora 07.42, pe raza localității Pipirig. Un bărbat de 52 ani din comuna Pipirig conducea un autoturism pe raza comunei, a surprins și accidentat grav un pieton de 37 ani din comună. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

 

Tot ieri, spre sfarsitul zilei, la orele 23.54, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat pe strada Petru Movilă, un bărbat de 33 ani care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.