Trei tone de fan au fost incendiate intentionat ieri la Romani, jud Neamt. Sotia proprietarului a suferit un atac de panica si a fost transportata la spital, anunta ISU Neamt:

Joi, 14.09.2017, la ora 21:01, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fân în comuna Români, sat Goşmani. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ, doi pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Români şi o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Roznov.

În urma evenimentului au ars cca. 3000 kg fân. Soţia proprietarului a suferit un atac de panică, fiind asistată medical şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Miercuri si joi, pompierii au intervenit si la 3 incendii de vegetatie uscata, toate trei pornite de la focuri nesupravegheate:

”Miercuri, 13.09.2017, la ora 10:41, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi deşeuri menajere în municipiul Piatra Neamţ, str. Olteniei. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului au ars cca. 100 mp vegetaţie uscată şi resturi vegetale.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.

Miercuri, 13.09.2017, la ora 11:33, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Sagna. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars cca. 1000 mp vegetaţie uscată şi resturi vegetale.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.

Joi, 14.09.2017, la ora 15:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi gunoi menajer în municipiul Piatra Neamţ, str. Dimitrie Leonida. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului au ars cca. 10 mp vegetaţie uscată şi gunoi menajer.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii deschise”.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.