Ieri, duminica 26.07.2015, dupa- amiaza, o parte a judetului Neamt, a fost din nou lovita de fenomene meteo extreme. Astfel, in zona Piatra Neamt, pompierii ISU au avut sapte interventii in aproximativ o ora: evacuarea apei dintr-o curte de pe str. Gheorghe Doja din Piatra Neamt, indepartarea unui arbore cazut peste un autoturism si peste fire electrice in com. Dumbrava Rosie, indepartarea unui arbore cazut pe carosabil pe str. Dumbravei din Piatra Neamt, evacuarea unei curti inundate in com. Dumbrava Rosie, degajarea unui nuc cazut peste fire electrice tot in com. Dumbrava Rosie, pe strada Dumbravei s-a actionat pentru indepartarea apei de pe carosabil, pe b-dul General Nicolae Dascalescu pentru degajarea unui arbore cazut peste firele de curent electric, tot in Piatra Neamt, s-a intervenit pentru a evalua riscul producerii de inundatii in anexa Valeni, iar la Poiana Teiului s-a intervenit pentru indepartarea unui brad cazut peste fire electrice.

Nici la Targu Neamt n-a fost liniste. La Humulesti s-a intervenit pentru a indeparta un arbore cazut peste un stalp de telefonie, care risca sa cada pe carosabil si tot pompierii din Targu Neamt au intervenit in comuna Draganesti, la un incendiu cauzat de trasnet, in urma caruia s-a aprins un stog de fan aflat intr-o gospodarie.

La Roman, pompierii au actionat pentru a indeparta un element din componenta acoperisului unui bloc de locuinte, tot pompierii din Roman intervenind pentru degajarea unui arbore cazut in comuna Doljesti.

Si in comunele Farcasa si Borca, fenomenele meteo au lasat urmari. Acolo, precipitatiile au distrus portiuni de drumuri si au inundat curti si locuinte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.