Trist, dar adevarat. In judetul Neamt, reabilitarea a doua podete de pe un drum judetean este stire. Motiv de bucurie pentru propaganda Arsene-PSD. In timp ce in Consiliul Judetean si in alte institutii subordonate CJ a fost mutata cu totul organizatia PSD Neamt prin angajari pe baza de carnet de partid, in timp ce spitalul judetean este muls de o mafie rapace iar pacientii ard de vii, nemtenii trebuie sa se bucure, sa jubileze, cand se repara doua podete de pe un drum judetean. ”FAPTE, NU VORBE! Podurile către mănăstirile Secu și Sihăstria intră în reparații. Am predat amplasamentul pe drumul județean DJ 157F, pentru refacerea lor și astfel, am declanșat o nouă campanie de modernizare a infrastructurii rutiere nemțene, pentru că vremea a început să se încălzească și este favorabilă execuției lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor care străbat județul și a podurilor aferente”, scrie Arsene pe facebook. Evident, vorbele ilustrului conducator au fost preluate (contracost desigur, pe bani publici) de site-urile de propaganda PSD, iar ”mărețele realizări” au devenit stire. La nivelul ăsta de indobitocire crede PSD ca a ajuns populatia unui judet intreg. Bine, ramane de vazut si cand vor fi terminate lucrarile, că la un podeț din asta la Tazlau, lucreaza firma lui cumatru de vreo doi ani.

Pana în urma nu cu mult timp, PSD era la guvernare. Printre doua vacante cu Dragnea prin Maldive sau Dubai, Arsene numea ministri, participa la daramari de guverne si promitea in Neamt heliporturi, spital judetean nou cu 12 etaje, autostrazi, drumuri expres.

Astazi, stirea care vine de la CJ Neamt, este ca se repara doua podețe de 25 de metri fiecare. DN 15 Bicaz- Poiana Largului este inchis de vreo 2 ani, iar spitalul de la Letcani, la fel.

Probabil ca dupa mintea social democratilor nemteni, o stire si motiv de bucurie va fi in curand si simplul fapt ca s-a intors baronul Arsene la biroul din CJ, de la locuinta lui de lux din Bucuresti.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Io când îl văd pe tehnicianul ăsta veterinar cu cască de inginer pe dovleac, îmi vine să vomit prin borâre.
    La ora asta inculpatul asta ar fi trebuit sa hie la prașila dintâi sau la montat vacile pe islazul satului său natal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.