Dragos Chitic, primarul orasului Piatra Neamt, s-a arata extrem de revoltat astazi intr-o conferinta de presa, dupa ce Troleibuzul SA a redus la 10 numarul calatoriilor la care au dreptul intr-o luna, persoanele cu probleme de ordin socio-economic. ”Inca o data se dovedeste faptul ca in zonele subordonte Consiliului judetean deciziile se iau pe considerente politice in privinta locuitorilor din Piatra Neamt. Legat de transportul public de persoane , Consiliul de Administratie al societatii Troleibuzul, societate a Consiliului Judetean a luat o decizie politica , reducerea numarului de calatorii pentru persoanele care beneficiaza de gratuitate in Piatra Neamt la doar 10 pe luna . Este o nedreptate, indraznesc sa spun chiar un abuz care afecteaza grav persoanele care beneficiaza de gratuitate la transportul public , adica loveste chiar in persoanele vulnerabile din punct de vedere social. 

 Am mai spus iar acum a venit un argument in plus, ca ceea ce administreaza PSD la Neamt functioneaza prost iar de suferit au din pacate si locuitorii din Piatra Neamt.Ce fel de politica este asta ? Cat de fara suflet poti sa fii pentru a lua o astfel de decizie ? Cum poti sa lovesti in niste oameni care si asa au o situatie dificila?

Asa cum i-am obisnuit pe pietreni nu voi privi indiferent un astfel de abuz, o astfel de masura care denota dezinteresul total al PSD la Neamt fata de oamenii din Piatra Neamt .Ii asigur pe pietreni ca ma voi lupta cu toate mijloacele legale pentru a inlatura in cel mai scurt timp aceasta nedreptate”, a precizat Dragos Chitic.

Reamintim ca Troleibuzul SA are grave probleme financiare, dupa ce Guvernul a decis ca pierderile companiei sa nu mai fie suportate de CJ Neamt, institutie in subordinea careia se afla firma de transport in comun.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Domnul Chitic, un socialist incurabil, sa treaca la PSD, acolo se dau pomenile din banii tuturor.Piatra Neamt e un oras mic, care poate fi strabatut pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.