Actualizare stire: La Troleibuzul nu stie stanga ce face dreapta. Anuntul de pe pagina de facebook a companiei este gresit. ”Troleibuzul reia chiar de mâine (n.n. 5 octombrie) cursele din programul de transport, şi în Piatra Neamţ dar şi pe cele care ating comunele arondate ADI Urbtrans.
Informaţia a fost confirmată chiar de Nadia Năstase, la câteva minute după ce terminase o nouă negociere cu furnizorul de combustibili”, informeaza vestea.net. Vezi continuarea articolului AICI

Stirea initiala: Cand mai toata lumea credea ca Troleibuzul SA își va da obștescul sfarsit, iata ca dă din nou semne de viata. Daca tot suntem in era internetului, Troleibuzul iese din coma, dar pe facebook, unde pe o pagina intitulata SC Troleibuzul SA, se anunta ca de marțea viitoare autobuzele ies din nou pe traseele din Piatra-Neamț, Dumbrava-Roșie, Săvinești, Roznov, Alexandru cel Bun și Gîrcina.

Conducerea companiei care a declansat ditamai scandalul oprind activitatea peste noapte si lasand mii de oameni sa zgribuleasca prin statii in drum spre serviciu sau scoala, nu a auzit de comunicate de presa. Ei stiu de facebook si atat. Atat îi duce pe ei mintea sa facă, așa stiu ei sa comunice in plina criza a transportului in comun. Este cea mai buna dovada ca geniile care conduc Troleibuzul nu dau doi bani pe calatorii din banii carora traiesc regește, multi dintre ei platitori de abonamente care s-au trezit ca au platit in avans pentru servicii de care nu pot beneficia, si pe deasupra, cei care au incasat banii nu au facut nimic nici macar sa-i informeze că trebuie să-și caute alte mijloace de transport.

Anuntul de ieri seara (3 octombrie) despre oprirea activitatii a fost facut tot pe facebook si nu l-a vazut nimeni. Daca nu afla presa locala, n-ar fi stiut nici primarii ca Troleibuzul a luat o pauza pe nepusa masa.

Deci de marți, celebra Troleibuzul SA, sub conducerea unor repetenti la bun simt si comunicare, isi reia activitatea, nu se stie pentru cat timp, dar se poate afla daca se acceseaza pagina lor de facebook la fiecare 5 minute. Despre inevitabilul faliment la care se va ajunge inclusiv din cauza jafurilor din companie, veti afla sigur, din presa. Sau din vreun comunicat DNA.

SC Troleibuzul SA informează publicul călător că, începând cu data de 08.10.2019 își reia complet activitatea de transport public de călători cu autobuze, pe toate traseele din aria de deservire a ADI Urbtrans, în toate cele 6 localități: Piatra-Neamț, Dumbrava-Roșie, Săvinești, Roznov, Alexandru Cel Bun și Gîrcina, revenindu-se astfel la programul normal de transport( www.troleibuzul.ro/autobuze )

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.