În urma celor 5 percheziții efectuate astăzi, 2 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au indisponibilizat 2.000 de euro și bunuri care ar proveni din activitatea infracțională. O persoană a fost reținută, informeaza Politia Neamt. ”În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării, mai multe telefoane mobile, cartele SIM, obiecte vestimentare (bunuri susceptibile a provine din activitatea infracțională) și 2.000 de euro.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 17 de ani, din Tîrgu-Neamț, care locuiește fără forme legale în Piatra Neamț.

Cel în cauză este bănuit de faptul că, la data de 22 septembrie a.c, profitând de neatenția unui bărbat de 57 de ani, ce se afla pe o bancă din Piatra Neamț, i-ar fi sustras rucsacul în care se afla o sumă de bani.

Reamintim că, la data de 2 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

În activități au fost angrenați criminaliști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale și stabilirii participației celor implicați”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.