Deputatul USR de Neamt Iulian Bulai, a fost pus la punct in direct la Realitatea Plus, de Robert Turcescu, intr-o emisiune la care cei doi au participat in platou. Totul a pornit după ce Iulian Bulai s-a băgat peste Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, care vorbea despre măsurile anunțate de noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, care a declarat că va continua proiectele lui Vlad Voiculescu. Unul dintre proiectele controversate ale lui Voiculescu este cel legat de modalitatea de numire a directorilor de la CNAS, dar și cel care prevede tăierea fondurilor de la ATI. Bulai a sărit în apărarea lui Voiculescu și a susținut că fostul ministru al Sănătății și-ar fi dorit de fapt transparență.

Robert Turcescu a intervenit, revoltat fiind de faptul că Bulai vorbește despre un domeniu pe care nu îl cunoaște, reprosandu-i acestuia ca se erijează in expert in Sănătate desi incurca spitalele intre ele. Turcescu i-a cerut lui Bulai sa spuna unde muncit inainte de a fi parlamentar în România, ajungand la concluzia ca acesta a ajuns din bursier direct deputat.

Iată dialogul dintre cei doi:

Robert Turcescu: Pe bune? Îl ascultăm pe Bulai care încurcă Matei Balș cu Victor Babeș?

Iulian Bulai: Mă bucur că vă raportați la fake news-uri.

Robert Turcescu: Încurcă spitalele între ele și s-a trezit acum să dea lecții. Baba și mitraliera.

Iulian Bulai: Vorbim de intenții bune de a transparentiza anumite decizii și de ocupare a funcțiilor de management pe bune. Să nu mai ajungă șef de case de înmormântări sau alte instituții de nu știu unde. Rafila este politician cu experiență.

Robert Turcescu: Vă dați seama, reprezentantul României la OMS trebuie să ia lecții de la Bulai care a devenit mare specialist în sănătate. A fost statuie la Stockholm, asta e în cariera lui profesională, și s-a trezit să îi dea lecții despre sistemul de sănătate lui Rafila. Asta e cariera lui, statuie. Să ne spună el ce a făcut.

Iulian Bulai:  Cu mare drag răspund. Am plecat din țară la o școală privată foarte scumpă, fără să am susținere financiară. Înainte să fiu angajat, am fost statuie de stradă, înainte să fiu admis la academie.

Robert Turcescu: Unde ați fost angajat. Locul de muncă și perioada!

Iulian Bulai: După ce am terminat studiile de Arte Vizuale, licența între 2009 și 2012 la Oslo, am mai făcut un master în Oslo și în China, până în 2014.

Robert Turcescu: Când ați devenit deputat?

Iulian Bulai: În 2016.

Robert Turcescu: Opaaa! Ați sărit din chiloții de bursier direct în cei de deputat. Mai veniți să dați lecții. Nu vă e rușine?

Iulian Bulai: Nu îmi este rușine deloc.

I.C. (sursa foto si dialog- dcnews.ro)

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cu ce este mai presus Turcescu? In 2008 a fost actor ( ofiter de informatii acoperit dupa cum el insusi a recunoscut) in regia lui Basescu ( e drept, profitand de prostia lui Geoana) si i a pus mandatul al doilea mandat in mana acestuia ca apoi sa devina si membru PMP. E mai putin onest sa fii statuie sau sa manevrezi oamenii in functie de propriul interes (sau poate la ordin)? Am ajuns sa i tin partea lui Bulai! Nu pot sa cred ca aparam sau acuzam un impostor cu argumentele unui alt impostor. Sunt amandoi niste lichele care castiga bani buni batandu si joc de vietile noastre.Mi e scarba sa vad lectii de moralitate predate de o scursura lipsita de moralitate.

  2. Cu ce este mai presus Turcescu? In 2008 a fost actor ( ofiter de informatii acoperit dupa cum el insusi a recunoscut) in regia lui Basescu ( e drept, profitand de prostia lui Geoana) si i a pus mandatul al doilea mandat in mana acestuia ca apoi sa devina si membru PMP. E mai putin onest sa fii statuie decat sa manevrezi oamenii in functie de propriul interes (sau poate la ordin)? Am ajuns sa i tin partea lui Bulai! Nu pot sa cred ca aparam sau acuzam un impostor cu argumentele unui alt impostor. Sunt amandoi niste lichele care castiga bani buni batandu si joc de vietile noastre.Mi e scarba sa vad lectii de moralitate predate de o scursura lipsita de moralitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.