Autoritatile judetene nu scapa nicio ocazie sa se laude cu potentialul turistic al judetului Neamt, cu faima judetului in randurile turistilor, ba chiar sunt chletuite sume enorme de bani pentru o pretinsa promovare pe la Targuri de Turism din tara, dar si prin strainatate, cum ar fi în Italia, unde nu demult, o delegatie de la CJ Neamt a stat vreo saptamana pe bani publici, sub pretextul ca promoveaza turismul in judet.

Realitatea însă, este cu totul alta si asta se poate vedea in pozele de mai jos. Asa arăta in aceasta dimineata malul Lacului Izvorul Muntelui, in localitatea Bistricioara din comuna Ceahlau. Pozele au ajuns la tvmneamt.ro, de la niste turisti care au innoptat in zona. ”Este rusinos. Ne-am trezit dimineata ca intr-o groapa de gunoi. Păcat că aveti locuri atat de frumoase in judetul acesta ingropat sub gunoaie si cu drumuri care te fac sa nu te mai intorci aici niciodata. Asa arata o oaza de liniste, confort si recreere”, spun cei care au vizitat judetul Neamt.

Problema aceasta pe Lacul Izvorul Muntelui nu este de ieri de azi, insa nimanui nu-i pasa, nici macar institutiilor de profil (Garda de Mediu, Agentia pentru Protectia Mediului), de unde-si incaseaza salarii de zeci de mii de lei sute de șefi, șefuleți, directori, secretare, etc.

Mai nou, CJ Neamt urmeaza sa instaleze prin judet porti de intrare/iesire, tot cu titlul de promovare turistica, la pret de milioane de euro.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.