Interventie dramatica pe litoral. Salvamarii au scos din mare un pensionar caruia i s-a facut rau. Medicii SMURD au reusit sa-l resusciteze si sa-l tina in viata. Alti trei oameni nu au fost atat de norocosi. Cu toate ca salvamarii au intervenit prompt, turistii au murit inecati.
Doi turisti l-au vazut pe barbatul de 66 de ani plutind in apa, foarte aproape de o plaja din Mamaia. Oamenii au crezut ca pensionarul inoata, dar si-au dat seama ca e inconstient, asa ca l-au scos din apa si au alertat salvamarii.

Fiica si sotia barbatului au asistat ingrozite la manevrele de resuscitare. Dupa 15 minute, medicii de la SMURD le-au dat vestea buna: inima omului a reinceput sa bata.

Din nefericire, pentru alti trei turisti, medicii nu au mai putut face nimic. La Eforie Sud un barbat de 49 de ani din Vaslui a intrat in mare si s-a indepartat zeci de metri de tarm, desi pe plaja era arborat steagul rosu.

Pret de aproape o ora, medicii au incercat sa il readuca la viata. In cele din urma ei au declarat decesul barbatului. Alti doi oameni si-au pierdut viata in aceleasi imprejurari, in statiunile Neptun si 2 Mai.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.