Directorul Spitalului Judetean Neamt, medicul Codrut Munteanu ramane in continuare in functie. El a declarat astazi pentru TvmNeamt ca a intentionat sa-si dea demisia, insa nu a fost vorba despre un document scris in acest sens, ci despre o intentie manifestata doar verbal joi (4 aprilie), dar a revenit si cel putin pentru moment a renuntat la idee, in urma unor discutii avute ieri (5 aprilie) cu presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene. Motivele invocate de Codrut Munteanu au legatura cu controlul efectuat de DSP Vaslui la Spitalul Judetean Neamt, despre care acesta spune ca a fost unul de o severitate iesita din comun. ”Conform planului de management cu care am castigat concursul pentru aceasta functie, ar fi trebuit indreptate chiar neregulile gasite de cele doua inspectoare de la DSP Vaslui, dar de fiecare data cand am incercat sa schimb ceva, m-am izbit de aceeasi replica «nu sunt bani». Sunt de acord ca avem multe probleme de rezolvat si chiar vreau sa indrept lucrurile, dar cu un buget pe masura. Controlul a fost unul de o severitate iesita din comun, dandu-se dovada de exces de zel, ca si cum cineva ar incerca sa gaseasca nod in papura”, a declarat medicul Codrut Munteanu.

El mai spune ca decizia in ceea ce priveste renuntarea la demisie nu este definitiva, si mai asteapta pana la aprobarea bugetului judetului. Daca nu vor fi prevazute sumele solicitate de el pentru rezolvarea problemelor spitalului, este foarte posibil sa renunte la functie.

In urma controlului DSP Vaslui, dispus de Ministerul Sanatatii, la Spitalul Judetean Neamt a fost suspendata activitatea pe mai multe sectoare, inclusiv la blocul operator de la Ortopedie. Potrivit unor surse, controlul ar fi fost unul cu dedicatie si s-ar fi dorit chiar inchiderea spitalului. Revenim.

Ionut CORFU

 

3 COMENTARII

  1. Cum adică SEVERITATE IEȘITĂ DÎN COMUN? La SJN avem o normalitate ieșită din comun. Oamenii mor cu zile din cauza mizeriei, indolenței, incompetenței șamd și managerul zice ca acel control e exagerat. Nasol frate! Nasol!

  2. Toti de la SJN sunt niste mafioti si jumatate , mor oamenii pe sectii non stop, nu sunt bani nici de medicamente, nici de curatenie, nici de mancare, de nimic. DOAR DE SALARIILE MAJORATE ALE MEDICILOR SI CELORLALTI SALARIATI!
    INSEAMNA CA ESTI UN MANAGER DE 2 BANI, UNS POLITIC SI MANA IN MANA CU MAFIA DIN SISTEM, DACA NU ESTI CAPABIL, DEMISIA!!!!
    INCHIDETI SPITALUL , MERGEM SA NE TRATATM IN ARDEAL, NU-I BAI!!!

  3. Dupa replica asta ar trebui demis acest individ .Doamnele si-au facut datoria . Astia de la DSV Neamt au ascuns gunoiul sub pres .
    Ma asteptam la altceva de la un doctor din privat .Degeaba, pana nu dispar dinozauriii astia comunisti tara asta e bolnava !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.