Actualizare: Dupa aproximativ o ora de la publicare articolului Tacere suspecta la ISU Neamt, purtatorul de cuvant al ISU Neamt a facut precizari despre incendiu pe grupul de whatsapp pe care chipurile, se tine legatura cu presa: ”Suprafața care a ars la piata din orașul Târgu Neamț este de aproximativ 1200 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.” Nu este o gluma, atat a avut de spus ISU Neamt despre ceea ce s-a petrecut la Targu Neamt.

Actualizare stire- 15 iulie: Vezi AICI- Tacere suspecta la ISU Neamt

Actualizare stire: Purtatorul de cuvant al ISU Neamt a declarat ca la ora 21 incendiul era localizat si se lucra la lichidarea lui. O femeie a suferit un atac de panica si a primit ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD aflat la fata locului. Deocamdata nu se cunosc dimensiunile pagubelor si nici cauza producerii incendiului, aceasta urmand a fi stabilita dupa ce se incheie interventia pompierilor.

Stirea initiala: Problemele se tin parca scai de orasul Targu- Neamt. Un incendiu a izbucnit in urma cu putin timp, in jurul orei 19:30 la piata din localitate.

Potrivit unor prime informatii furnizate de ISU Neamt, incendiul se manifesta la nivelul acoperisului halei de produse lactate, iar la unele anexe, focul este generalizat. Suprafata cuprinsa de flacari este de aproximativ 1000 de metri patrati si pana acum nu au fost raportate victime.

La fata locului au fost mobilizate numeroase forte de interventie de la ISU Neamt: aproximativ 25 de pompieri, 7 autospeciale de stingere si o autospeciala de stingere si salvare de la mare inaltime. Vom reveni.

Stire in curs de actualizare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.