Marcel Ciolacu, președintele PSD, îi cere lui Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, să se autosuspende de la conducerea organizației județene a PSD până la finalul anchetei privind prabusirea podului de la Luțca, anunta presa centrala.

Părerea mea e că ancheta trebuie să se desfășoare rapid. Din punct de vedere politic, am vorbit cu domnul Arsene. Nu știu cine are implicare mai multă cu adevărat. Consiliul Județean este beneficiarul, nu cel care urmărește fazele. Eu cred că domnul Arsene are maturitatea politică și știu că este un bun coleg și pe perioada anchetei cred că o suspendare a dânsului din funcția de președinte al PSD Neamț ar detensiona acest moment până când vin rezultatele anchetei. Ca toți românii, sunt îngrijorat de ce se întâmplă. Am înțeles că la Ministerul Transporturilor există obligativitatea să fie verificate aceste poduri din șase în șase luni. Stau să mă întreb cine este cu adevărat responsabil. Aștept o anchetă cât mai rapidă”, a declarat Ciolacu.

Dacă este un om vinovat, să meargă la pușcărie. Momentan există o anchetă”, a mai declarat liderul PSD.

Arsene a rămas in functia de presedinte CJ Neamt, presedinte PSD Neamt si membru CEX PSD national, desi in urma cu mai bine de 2 luni, a fost condamnat la 8 ani si 4 luni de inchisoare, decizie nedefinitiva.

Pe 9 iunie, podul de la Luțca s-a prabusit la doar 6 luni de finalizarea lucrarilor de consolidare. Receptia lucrarilor la podul CJ Neamt, in valoarea de aproape 2 milioane de euro, nu a fost finalizata si pe pod se dăduse drumul la circulatie ilegal, după o inaugurare făcuta de Arsene în presa tonomat PSD Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.