Actualizare stire- Vezi AICI: Primărița de la Poiana Teiului, pusă în carantină de DSP. Primăria se închide

Stirea initiala: Coronavirusul loveste si in Primaria Poiana Teiului, unde 7 angajati au fost depistati pozitiv la testul Covid 19.

Desi surse oficiale o dau ca infectata si pe primarita Ana Ancuta, aceasta sustine contrariul si spune ca testul ei este negativ. ”Totul a inceput cand un coleg de al nostru si-a facut testul pentru a putea pleca din tara si a fost gasit pozitiv. Imediat mi-am dat seama ca am putea fi mai multi infectati in primarie si am solicitat angajatilor sa se testeze la o clinica privata, dupa ce le-am spus tuturor sa-si ia 2 zile libere pana se clarifica situatia. Din 20 de angajati, 14 au acceptat sa-si faca testul, iar 6 au fost gasiti pozitivi. In total, sunt 7 angajati infectati cu Covid 19. Rezultatele au venit astazi, iar testul meu a iesit negativ. Toti cei gasiti pozitiv sunt asimptomatici”, a declarat Ana Ancuta pentru tvmneamt.ro.

DSP va trebui sa demareze o ancheta epidemiologica, iar cei depistati pozitiv vor fi internati in spital, cel mai probabil maine. Ceilalti angajati vor intra in izolare daca au fost contacti directi, caz in care primaria nu-si va mai putea desfasura activitatea.

Mai ramane de vazut de ce primarita nu a anuntat DSP in momentul in care a fost depistat pozitiv primul angajat si a ales sa faca teste pe cont propriu.

Later EDIT: Intre timp, a venit si confirmarea oficiala ca testul primaritei Ana Ancuta este negativ

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.