Actualizare- ISU Neamț: La ora 19:39, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu in interiorul Stadionului Municipal “Ceahlăul” din Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o saltea amplasată pe pista de atletism a Stadionului.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars o saltea de gimnastică și s-u deteriorat aproximativ 14 mp de tartan.
Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit în urmă cu scurt timp, în jurul orei 19:30, pe stadionul din Piatra Neamț, aflat în proprietatea primăriei municipiului, stadion pe care evoluează CSM Ceahlăul, foarte recent promovată în Liga 2 de fotbal.

Potrivit martorilor, incendiul s-ar manifesta undeva la baza turnului de la tribuna oficială, însă focul nu pare să fi afectat clădirea, deși imaginea surprinsă din afara stadionului, pare să spună altceva, fiind vorba cel mai probabil de o iluzie optică.

Conform unor informații de ultimă oră, confirmate pentru tvmneamt.ro de ISU Neamț la ora 19:50, ar fi ars o saltea de sub tribuna oficială, cu degajare mare de fum. Focul ar fi fost stins de pompieri, însă deocamdată nu se știe cum a izbucnit și nici cum a ajuns să ardă o saltea sub tribuna oficială. Singura ipoteză valabilă la acest moment, ar putea fi că acolo și-au făcut culcuș oameni ai străzii, pe care nimeni nu i-a văzut până acum. Cauza incendiului ar fi o țigară aruncată la întâmplare. Revenim cu informații oficiale. Știre în curs de actualizare.

Ionut CORFU (sura foto- martor)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Asta i treabă de adulți. Este actiune intentionata cu dosar penal, dar este mai simplu să dai jocul copiilor cu focul si ura și la gară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.