Actualizare stire: PNL Neamt a anuntat astazi, 28 octombrie, ca premierul Ludovic Orban nu va mai participa la ceremoniile de învestire, pentru că au intervenit modificări de ultim moment în agenda guvernamentală.

Stirea initiala: Premierul Romaniei, Ludovic Orban, vine din nou in judetul Neamt, dupa ce a mai fost o data in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. Informatia a fost confirmata oficial de Prefectura Neamt. De data asta Orban vine pentru a asista la sedinta de învestire a liberalului Andrei Carabelea în functia de primar al orasului Piatra Neamt, care va avea loc miercuri, 28 octombrie, incepand cu ora 17:00, in cladirea Rubik Hub din ștrand. Tot maine, se va constitui si noul Consiliu Local Piatra Neamt.

Premierul își va începe periplul in județ la Roman, unde va participa la învestirea noului primar, incepand cu ora 15.

Orban vine la Piatra Neamt direct din Franta, unde desfasoara o vizita oficiala de doua zile, care se incheie in aceasta seara.

Potrivit unor surse, premierul Orban ar urma sa participe si la sedinta de învestire a primarului PNL de la Roznov, care va avea loc tot maine, de la ora 19:30, insa informatia nu a fost confirmata inca oficial.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.