Actualizare- 9 iunie: Vezi AICI 5 traficanți arestați preventiv după descinderile antidrog din Neamț, de marți

Stirea initiala: In judetul Neamt este in desfasurare o actiune antidrog, au declarat surse tvmneamt.ro. Operatiunea ar fi debutat inca de ieri. Noaptea trecuta, in jurul orei 22, cel putin 3 tineri, printre care si o femeie, ar fi fost saltati din trafic in comuna Costișa. Cei trei se aflau intr-o masina care se indrepta spre Piatra Neamt.

Incepand cu aceasta dimineata, au avut loc mai multe descinderi in mai multe locuri din judet, iar la ora 14 (ora redactarii știrii), perchezitiile erau inca in desfasurare. Pana acum, mai multe persoane au fost conduse la audieri, urmand ca pe parcursul zilei, sa mai fie adusi in fata anchetatorilor si alti suspecti.

Operatiune care pare a fi una mare amploare, este desfasurata de Biroul de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Neamt, Serviciul de Investigații Criminale și DIICOT. Politia Neamt a confirmat ca exista o operatiune in derulare, insa nu s-au putut oferi mai multe detalii oficiale, pentru că ancheta este inca in curs, sub coordonarea unui procuror DICOT. Revenim. Stire in curs de actualizare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.