Prefectul judetului Neamt, Daniela Soroceanu a convocat o sedinta de urgenta a consiliului local Farcasa, in urma inundatiilor si a vremii care continua sa puna probleme in aproape toate localitatile. Sedinta s-a incheiat aproape de miezul noptii (29/30 iunie) si s-au stabilit masuri pentru interventii in caz de nevoie: ”Am convocat de urgentă o ședința de consiliu local in comuna Farcasa pentru luarea de măsuri in vederea limitării efectelor ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice. Sunt prezenți 11 consilieri locali din 12. Se va merge din casă in casă in zona cu satele izolate, unde nu se poate ajunge decât pe jos, acolo unde drumurile comunale sunt blocate. Se inventariază persoanele bolnave cronic și necesarul de apă, alimente, etc.
Toate forțele sunt mobilizate astfel încât să putem face față vicisitudinilor vremii iar populația sa fie in siguranță” a anuntat Daniela Soroceanu.

Prefectul se indreapta spre comuna Borca si va mai ramane in zona pentru a coordona situatiile de urgenta din localitatile afectate de inundatii.

Loading...

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.