Apaserv a anuntat ca se opreste apa in tot orasul Roman. Romascanii raman pe uscat de la miezul noptii de marti spre miercuri (11/12 mai) pana aproape de miezul noptii de de miercuri spre joi (12/13 mai). ”Pentru realizarea unor lucrări la reţeaua publică de distribuţie în Municipiul Roman, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a anunța furnizarea apei cu presiune scăzută, urmată şi de oprirea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, miercuri 12.05.2021, în intervalul orar 00.00-23.00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din Municipiul Roman.

Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 19.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele din Municipiul Roman, se va realiza în data de 13.05.2021, începând cu orele 06.00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi”, transmite Apaserv.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.