Un sondaj de opinie de ultima ora, arata ca PNL zdrobeste PSD in Neamt la alegerile locale de pe 27 septembrie, iar Ionel Arsene pierde la un scor rusinos in fata deputatului Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la presedintia CJ Neamt.

Sondajul este realizat de INSCOP (companie de cercetare sociologica cu peste 20 de ani de experienta) si a fost prezentat in urma cu scurt timp la postul de televiziune central, B1 TV, in cadrul unei emisiuni la care este invitat si Mugur Cozmanciuc.

Conform rezultatelor sondajului, PNL ar obtine la votul pentru Consiliul Judetean 52,5%, in timp ce PSD, doar 24,9%.

Ionel Arsene va pierde lamentabl cursa pentru un nou mandat in fruntea CJ Neamt si va obtine doar 24,7% din voturi, in timp ce Mugur Cozmanciuc va aduna 53% din optiunile electoratului nemtean.

Informatia ca Arsene este la un nivel extrem de redus in ce priveste optiunea de vot, circula de cel putin o saptamana pe surse, de aici si nervozitatea lui Ionel Arsene in iesirile sale publice în limbaj necontrolat (”Îl trosnesc de nu se vede”, spunea Arsene despre prefectul George Lazăr), dar si criza in care a intrat un site trompeta controlat de PSD-Arsene, care in ultimul timp a lansat in spatiul public ode deșăntate pentru ”iubitul conducator”, dar si atacuri josnice la adresa PNL Neamt, in lupta fiind aruncate sume enorme pentru sponsorizari pe retelele de socializare.

In ceea ce priveste parerea nemtenilor despre Ionel Arsene, aproape 70% dintre acestia spun ca au o parere proasta, se mai arata in sondajul INSCOP, prezentat de B1 TV.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. “Ma întreb pe ce eșantion s-a facut aceasta cercetare statistica, sa fie unul validat și oficial sau doar e un șiretlic ieftin pentru a influenta in masă populația?!! …Oare…!?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.