Astăzi este ultima șansă de salvare a telegondolei din Piatra Neamt, iar pentru asta este nevoie și de voturile PSD-istilor din Consiliul Local, care se opun de luni de zile participării primăriei la licitatia prin care atat telegondola cât și baza hipică dar și alte obiective de interes major pentru oraș, urmeaza să fie vândute.

După ce a avut ieri o dezbatere cu peste 100 de cetateni din Piatra Neamt, primarul Andrei Carabelea face publice adresele de mai ale consilierilor locali PSD și PMP, indeamnand populatia să le transmită mesaje legate de acest subiect, care să îi determine să inceteze ceea ce primarul numeste un boicot absurd. Ședinta de CL va începe la ora 16. ”Am vorbit azi (n.n. ieri, duminica, 20 noiembrie) cu pietrenii despre situația complicată în care au ajuns telegondola și Baza Hipică, două dintre simbolurile orașului care se află acum la răscruce.

Mâine, în ședința Consiliului Local, vorbim despre ultima soluție și poate ultima șansă de a salva aceste obiective: participarea la licitația din 7 decembrie. Aceasta este ultima licitație care poate salva telegondola și Baza Hipică. Dacă nici de data aceasta nu se adjudecă stația de plecare a telegondolei, scoasă la vânzare de administratorul judiciar al Perla Invest, societatea va intra în faliment. Asta înseamnă nu numai că toate bunurile vor fi scoase la vânzare, într-un sistem în care Primăria nu va putea fi competitivă, dar și că pierdem șansa de a recupera cele 45 de milioane pe care le-am plătit deja pentru telegondolă și cele 1,8 milioane pe care le mai avem de plătit.

Haideți să le cerem împreună consilierilor PSD și PMP să înceteze acest boicot absurd:

Luca Moise Florentina (PSD) florentina.vasiliu.moise.ccdnt@gmail.com
Minuț Eduard (PSD) edyminut@gmail.com
Novac Marius (PSD) mariusnowac@gmail.com
Mihalcea Cristian (PSD) cristimihlc29@gmail.com
Florescu Purcariu Liviu (PSD) liviuflorescu@yahoo.com
Gavrilescu Bogdan (PMP) gavrilescubogdan71@gmail.com
Tatomir Alina (PMP) av.tatomiralina@yahoo.com
Apetrei George (PMP) georgeapetrei87@gmail.com
Șerban Valentin (PMP) v_serban@hotmail.com
Grigoraș Adrian (ALDE) adriangrigoras37@yahoo.com

Vă invit să le scrieți tuturor emailuri cu subiectul: telegondola, Baza Hipică și noi suntem Piatra. Și chiar să mă adăugați și pe mine în CC: andreicarabelea@gmail.com”, transmite primarul Carabelea.

Vezi si

P. Neamț, pe cale să piardă telegondola. PSD-iștii, boicot fără nicio explicație: ”Au ceva de ascuns…”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.