PSD Neamt indeamna nemtenii sa iasa la vot pe 26 mai si sa voteze listele PSD pe care sunt si doi candidati din Moldova. PSD Neamț transmite electoratului ca e e timpul ca Romania să se faca auzita în Europa.

Comunicat PSD Neamt: E timpul să ne facem auziți în Europa. Pe 26 mai, PSD vine în fața românilor cu o listă de candidați buni profesioniști și buni români.
Voi decideți dacă ei ne vor reprezenta la Bruxelles.

Avem în primii opt candidați doi reprezentanți din zona Moldovei. Sunt oameni de nădejde – doctorul Tudor Ciuhodaru și Dragoș Benea, fost președinte al Consiliului Județean Bacău. Noi credem în ei. Ne dorim să credeți și voi.

În decembrie 2016, PSD le-a propus românilor un program de guvernare care a fost înțeles, apreciat și votat. Un program care s-a gândit la toți, pentru că aceasta este social-democrația: nimeni nu e lăsat în urmă.

Guvernul PSD a sprijinit din plin și județul Neamț. Au fost făcute investiții în toate domeniile. Am primit finanțare pentru un nou spital județean, au fost alocați bani pentru sute de proiecte de infrastructură. Drumul Expres Bacău – Piatra Neamț ne va conecta cu restul țării. Știm că mai sunt multe de făcut. Dar le vom face pe toate, cu sprijinul vostru.

Acum e timpul să ne facem auziți în Europa. E nevoie ca vocea noastră, a tuturor românilor, să se audă clar la Bruxelles. Pentru asta, trebuie să fim cât mai mulți care să spunem că România merită mai mult în Europa!

Pe 26 mai, contăm pe voi să susțineți candidații PSD.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.