Casa Judeteana de Pensii Neamt a publicat lista cu biletele de tratament pentru ultima serie a anului 2014. Este vorba despre 126 de locuri in statiunile Covasna, Caciulata, Olanesti, Slanic Moldova, Sovata, 1 Mai (Oradea), Felix, Lacu Sarat, Sarata Monteoru (Buzau), Vatra Dornei, Herculane, Nicolina (Iasi), Sovata, Eforie Nord si Mangalia. Intrarea in statiune se va face in perioada 29 noiembrie – 2 decembrie.
Pentru cea de-a 19-a serie, Casa Judeteana de Pensii Neamt va distribui biletele alocate automat, prin aplicatie informatica, celor care au solicitat tratament balnear in ultima jumatate a lunii noiembrie.
Durata unui sejur este de 16 zile, cererile de acordarea a unui bilet de tratament trebuind depuse cu cel putin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicita biletul. In situatia neridicarii biletului repartizat, care devine disponibil cu 7 zile inainte de inceperea seriei, beneficiarul are posibilitatea de a obtine un alt bilet de tratament balnear doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectiva sau, dupa caz, la cerere, pentru o alta serie. In vederea ridicarii biletului de tratament repartizat, beneficiarul trebuie sa prezinte un bilet de trimitere (in copie, dar cu prezentarea originalului) eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate.
Biletul de trimitere este acel formular cu regim special, unic pentru servicii medicale de recuperare – reabilitare prestate de catre societatile de turism balnear si de recuperare. In cursul acestui an, C.J.P. Neamt a valorificat un numar de 4753 bilete de tratament, fiind inregistrate 8390 de cereri.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.