Un agent de pază, angajat al Parcului Național Ceahlău, a murit ieri, la schitul Stănile de pe muntele Ceahlău. Bărbatul (V.I.), în vârstă de 58 de ani, din Bicazul Ardelean, se afla in timpul orelor de program, când a ajuns la schitul amintit. Acesta lua masa impreuna cu personalul de la schit, iar la un moment i s-a făcut rău. Deși s-au aplicat manevre de resuscitare chiar și inainte de sosirea unui echipaj medical, nu s-a mai putut face nimic pentru viața lui. ”La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați, cu privire la faptul că, la o așezare monahală, din localitatea Ceahlău, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din Bicazu Ardelean.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat lt. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.