Trei bărbați pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei închisorii,  au fost depistați de polițiști.

La data de 24 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Bâra.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 16 septembrie 2017, în timp ce se afla în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Bâra, acesta ar fi lovit o femeie cu pumnii, picioarele și un obiect din lemn, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

Ieri, 24 martie, polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Târgu-Neamț au depistat, în localitatea Pipirig, un bărbat de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Târgu-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tarcău au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Tarcău.

Cel în cauză era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.