La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Crăcăoani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Tîrgu-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În fapt, la data de 08.04.2015, tânărul a agresat fizic un lucrător silvic din cadrul Ocolului Silvic Vărătec, cauzându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Si la Bicaz a fost depistat un barbat care avea de executat 2 ani de inchisoare pentru ca a gresat sexual 4 minore.

La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat un bărbat de 53 de ani, din Bicaz, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare, pentru comiterea a patru infracţiuni de agresiuni sexuală.

În fapt, în cursul lunii aprilie 2015, acesta a exercitat acte de agresiune sexuală asupra unor patru minore, pe care le-a atins în diferite zone al corpului, fără a avea consimţământul acestora.

Cei doi au fost conduşi şi încarceraţi de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

(sursa: IPJ Neamt)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.