Un barbat din Vanatori Neamț, a fost condamnat la 1 an si 2 luni de inchisoare pentru ca in urma cu aproape 3 ani, a atacat cu cutitul 2 pompieri in timpul unei interventii. Barbatului i se parea ca pompierii nu-si fac datoria asa cum ar fi vrut el. Unuia dintre pompieri i-a taiat costumul de interventie, iar celalalt a scapat doar cu niste amenintari. Dupa condamnare, ziele trecute, agresorul a fost depistat de politisti, care l-au condus la Penitenciarul Bacau unde a fost incarcerat.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 44 de ani, din Vânători Neamț, pe numele căruia Judecătoria Tîrgu-Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și două luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. În fapt, la data de 14 noiembrie 2016, acesta a tăiat cu un obiect ascuțit costumul de intervenție al unui pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu-Neamț. Totodată, un alt pompier a fost amenințat cu acte de violență de bărbat.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, informeaza IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.