Luni, 24.10.2016, la ora 16:16, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la un apartament din mun. Roman.

La locul intervenției s-au deplasat 14 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței, în bucătărie. Incendiul a fost localizat și lichidat imediat.

Au ars bunurile materiale din bucătărie: aparatură electrocasnică și piese de mobilier. Cauza probabilă a incendiului – aparat de gătit nesupravegheat.

Tot luni, la ora 18:30, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre producerea unui incendiu la o casă din satul Icușești, comuna Icușești. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei construit cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului – coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.