Un avocat ar putea fi noul director al Spitalului Judetean Neamt.

In conditiile in care doctorul Alexandru Juncu, actual director interimar al spitalului si-a semnat demisia inca de pe 13 iulie a.c., pe surse aflam ca se pregateste un nou director interimar si deja se se vehiculeaza un nume.

Este vorba despre avocatul Liviu Negelschi (foto), pentru care la nivelul Consiliului Judetean Neamt se cauta o portita pentru a putea fi numit director interimar, cel mai probabil incepand de vineri 29.07.2016.

Pentru ca o persoana sa poata fi director interimar al institutiei, ar trebui ca aceasta sa fie mai intai angajat al spitalului, de aceea se cauta solutii, (sursele noastre spun ca deja ar fi fost gasite) pentru ca  Liviu Negelschi sa fie angajat undeva la compartimentul juridic al spitalului, apoi, dupa ce aceasta conditie va fi indeplinita, el ar putea fi numit director interimar pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului.

Avocatul Liviu Negelschi este un personaj despre care presa locala a scris in repetate randuri nu in termeni tocmai elogiosi, el fiind implicat in diverse povesti mai mult sau mai putin controversate si a fost la un moment dat chiar si consilier local al municipiului Piatra- Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.