Un bărbat de 33 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 52 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost amenințată de către o altă persoană.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat de 33 de ani, din Roman, având asupra sa o furcă, s-ar fi deplasat la locuința femeii în cauză, unde i-ar fi distrus gardul din lemn.

Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului femeii, moment în care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție  Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.