Actualizare: La data de 20 aprilie a.c., bărbatul de 45 de ani, din Piatra Neamț, bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere, fără drept, de droguri de risc au fost prezentate Tribunalului Piatra Neamț, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Stirea initiala: Ieri, 19 aprilie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au ridicat, în vederea indisponibilizării,  în urma a 2 percheziții domiciliare, cannabis și produse derivate. O persoană a fost reținută, pentru 24 de ore.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat, în județul Neamț, pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi înființat o cultură de cannabis „indoor”, la locuința sa din Piatra Neamț și ar fi comercializat droguri de risc, în județul Neamț, către diverși consumatori.

Astfel, în urma a 2 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea indisponibilizării, 11 plante de cannabis, în cantitate totală de aproximativ 2 kilograme, aproximativ 150 de grame de muguri de cannabis, un recipient din sticlă, care conține aproximativ 20 de grame de cannabis, 3 recipiente, care conțin urme de fragmente vegetale cu aspect de cannabis, aproximativ 250 de mililitri de ulei de cannabis, 30 de semințe de cannabis, 30 de kilograme de îngrășământ și 15 litri de substanțe lichide pentru accelerarea procesului de creștere a plantelor.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 ventilatoare, un cort, 2 lămpi cu ultraviolete și un telefon  mobil.

Persoana în cauză au fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de aceasta, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere, fără drept, de droguri de risc.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.