Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan între două persoane în localitatea Roznov. O armă tip AIR SOFT identificată asupra uneia dintre persoane a fost ridicată de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

La data de 15 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției orașului Roznov, au fost sesizaţi cu privire la un conflict ce are loc pe strada Șes Canal din localitatea Roznov.

Echipajele de poliţie, ce s-a deplasat cu celeritate la faţa locului, identificând o persoană de 43 de ani, din localitatea Zănești, asupra căreia a fost identificată o armă tip AIR SOFT.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la data de 15 mai a.c., între bărbatul de 43 de ani și un alt bărbat de 33 de ani din Roznov a avut loc un conflict spontan.

Pe parcursul altercației, bărbatul în vârstă de 43 de ani, ar fi folosit arma tip AIR SOFT, pentru a adresa amenințări de natură să producă o stare de temere bărbatului de 33 de ani, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

Arma tip AIR SOFT a fost ridicată de polițiști,  aceștia continuând cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.