Actualizare stire: Potrivit IPJ Neamt, barbatul ar fi participat la o slujba de sfintire la un schit din padure unde ar fi consumat bauturi alcoolice, apoi s-a ratacit dupa ce s-a abatut de la drumul de intoarcere spre casa.

Stirea initiala: Un barbat din comuna Pipirig (sat Boboiești) a pus pe jar salvatorii din doua judete noaptea trecuta (10 iunie), dupa ce s-a ratacit in padure. Acesta a plecat din Pipirig spre un schit, iar la un moment dat s-a ratacit. El a sunat la 112 si a cerut sa fie ajutat. Politistii su cerut sprijinul ISU Neamt care a intervenit cu 5 oameni de la Detasamentul de pompieri Targu Neamt si cu 3 voluntari SVSU Pipirig. Totodata, a fost data alarama si la ISU Suceava, de unde s-au trimis echipaje de pompieri pentru cautarea barbatului ratacit.

Misiune căutare persoana ratacita, plecata din loc. Pipirig spre Schitul Parintelui Cleopa (spre jud. Suceava). A fost organizata o echipă de cautare salvare formată din: 1 ASERV de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, cu 5 subofiteri + 3 voluntari din partea SVSU Pipirig. Persoana este cautata si de echipaje de la ISU Suceava care se deplaseaza dinspre comuna Mălini”, a anuntat ISU Neamt seara trecuta.

Barbatul a fost gasit in cele din urma in jurul orei 22, viu si nevatamat, dupa ce indicase la telefon ca se afla pe o carare, reper cu ajutorul caruia a fost depistat de salvatori. ”Urmare misiune căutare persoana rătăcită, începută în jurul ore 22: Persoana ratacita (un bărbat), plecata din loc. Pipirig, a fost gasită de echipa de căutare – salvare formată din pompieri militari, voluntari și polițiști locali, este constienta. Bărbatul este din comuna Pipirig, sat Boboiești”, a anuntat ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.